Putování za čerstvou kávou. Jak probíhá prohlídka plantáže v Kostarice? - předpověď počasí v destinaci
2.5.2025 - Pátek
11:00
|
9,1°C
|
Vítr: 1.17m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
8,9°C
|
Vítr: 1.38m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
13,2°C
|
Vítr: 2.02m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
20:00
|
14,0°C
|
Vítr: 2.43m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: 1,94 mm |
23:00
|
11,9°C
|
Vítr: 1.84m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: 4,84 mm |
3.5.2025 - Sobota
02:00
|
10,1°C
|
Vítr: 0.59m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 1,95 mm |
05:00
|
10,4°C
|
Vítr: 0.57m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,33 mm |
08:00
|
9,1°C
|
Vítr: 1.53m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
8,7°C
|
Vítr: 1.77m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
9,4°C
|
Vítr: 1.06m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
14,1°C
|
Vítr: 2.02m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,19 mm |
20:00
|
12,8°C
|
Vítr: 1.77m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,02 mm |
23:00
|
13,0°C
|
Vítr: 1.1m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,60 mm |
4.5.2025 - Neděle
02:00
|
10,4°C
|
Vítr: 0.42m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,40 mm |
05:00
|
9,7°C
|
Vítr: 1.58m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,11 mm |
08:00
|
9,1°C
|
Vítr: 1.47m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
8,7°C
|
Vítr: 1.37m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
9,1°C
|
Vítr: 1.44m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
15,2°C
|
Vítr: 2.08m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
17,5°C
|
Vítr: 3.21m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 58% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
14,3°C
|
Vítr: 2.15m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 60% | |
Srážky [3h]: 0,88 mm |
5.5.2025 - Pondělí
02:00
|
10,6°C
|
Vítr: 0.98m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: 0,97 mm |
05:00
|
9,6°C
|
Vítr: 1.66m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
9,3°C
|
Vítr: 1.29m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
8,8°C
|
Vítr: 1.26m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
9,1°C
|
Vítr: 1.18m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
14,5°C
|
Vítr: 1.64m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
17,0°C
|
Vítr: 3.41m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
15,2°C
|
Vítr: 2.66m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: 0,16 mm |
6.5.2025 - Úterý
02:00
|
10,3°C
|
Vítr: 0.71m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: 0,27 mm |

Ráno bez voňavého šálku kávy si neumí představit mnoho z nás. S oblibou navštěvujeme kavárny s výběrovou kávou, domů si kupujeme vždy čerstvě namletou kávu a učíme se metody, jak na její přípravu. Největší znalosti o kávě lze získat tam, kde ji pěstují. Země, které jsou známé pro pěstování kávy Na světě najdete několik důležitých regionů, které jsou pro svou kávu známé a atraktivní pro návštěvu plantáže. Pokud jste milovníky jídla, můžete to spojit i s ochutnávkou sušeného ovoce, ořechů...
Číst celý článek