Krásy Nizozemska – část 2 – Gouda a Rotterdam - předpověď počasí v destinaci
3.7.2025 - Čtvrtek
11:00
|
17,8°C
|
Vítr: 4.94m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
19,5°C
|
Vítr: 5.25m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
19,5°C
|
Vítr: 5.18m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
18,2°C
|
Vítr: 3.65m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
14,7°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 51% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
4.7.2025 - Pátek
02:00
|
13,4°C
|
Vítr: 0.8m/s | |
Tlak: 1028hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: 42% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
11,4°C
|
Vítr: 2.36m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
16,1°C
|
Vítr: 2.94m/s | |
Tlak: 1027hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 28% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
21,9°C
|
Vítr: 3.77m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 68% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
23,5°C
|
Vítr: 4.77m/s | |
Tlak: 1026hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
22,8°C
|
Vítr: 4.6m/s | |
Tlak: 1025hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
21,3°C
|
Vítr: 3m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
16,9°C
|
Vítr: 2.09m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
5.7.2025 - Sobota
02:00
|
16,1°C
|
Vítr: 3.27m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
15,4°C
|
Vítr: 3.18m/s | |
Tlak: 1018hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
17,7°C
|
Vítr: 3.53m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
15,6°C
|
Vítr: 5.77m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,51 mm |
14:00
|
16,0°C
|
Vítr: 6.43m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,48 mm |
17:00
|
17,1°C
|
Vítr: 5.34m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
20:00
|
17,7°C
|
Vítr: 4.87m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,18 mm |
23:00
|
16,7°C
|
Vítr: 4.54m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,54 mm |
6.7.2025 - Neděle
02:00
|
16,3°C
|
Vítr: 4.82m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,19 mm |
05:00
|
16,6°C
|
Vítr: 5.29m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,39 mm |
08:00
|
17,2°C
|
Vítr: 5.35m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: 0,83 mm |
11:00
|
18,8°C
|
Vítr: 6.57m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 80% | |
Oblačnost: 52% | |
Srážky [3h]: 1,42 mm |
14:00
|
19,2°C
|
Vítr: 6.13m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 56% | |
Srážky [3h]: 1,90 mm |
17:00
|
19,6°C
|
Vítr: 6.39m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 60% | |
Srážky [3h]: 0,14 mm |
20:00
|
18,2°C
|
Vítr: 5.52m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 45% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
14,6°C
|
Vítr: 3.38m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: 0,40 mm |
7.7.2025 - Pondělí
02:00
|
13,6°C
|
Vítr: 2.64m/s | |
Tlak: 1004hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 90% | |
Srážky [3h]: 0,61 mm |

V druhém dílu krátkého seriálu Krásy Nizozemska se podíváme do města, jehož jméno proslavil skvělý sýr a do města s druhým největším přístavem na světě. Hádáte správně, čeká nás Gouda a Rotterdam. Gouda Gouda je název menšího městečka, ležícího zhruba 70 km od Amsterdamu a 25 km od Rotterdamu. Je známé především díky stejnojmennému sýru Gouda, který se však zde nevyrábí, ale je dovážen z okolního regionu. Gouda je populární i díky karamelovým vaflím neboli stroopwafel a proslavila se také...
Číst celý článek