Santiago de Cuba – část druhá - předpověď počasí v destinaci
26.8.2025 - Úterý
17:00
|
29,2°C
|
Vítr: 1.96m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
31,3°C
|
Vítr: 4.02m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
31,8°C
|
Vítr: 4.25m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 29% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
27.8.2025 - Středa
02:00
|
27,1°C
|
Vítr: 1.38m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: 0,55 mm |
05:00
|
25,2°C
|
Vítr: 1.81m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,34 mm |
08:00
|
24,6°C
|
Vítr: 1.67m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 76% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
23,9°C
|
Vítr: 1.91m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 90% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
26,1°C
|
Vítr: 1.64m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
33,6°C
|
Vítr: 1.58m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
33,7°C
|
Vítr: 3.77m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 29% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
30,8°C
|
Vítr: 3.38m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 56% | |
Srážky [3h]: 0,15 mm |
28.8.2025 - Čtvrtek
02:00
|
25,6°C
|
Vítr: 1.73m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 62% | |
Srážky [3h]: 5,17 mm |
05:00
|
24,9°C
|
Vítr: 1.56m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 3,38 mm |
08:00
|
24,5°C
|
Vítr: 1.55m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
24,0°C
|
Vítr: 1.71m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
25,4°C
|
Vítr: 1.2m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
32,8°C
|
Vítr: 1.31m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 73% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
30,7°C
|
Vítr: 3.17m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 84% | |
Srážky [3h]: 0,74 mm |
23:00
|
28,9°C
|
Vítr: 2.25m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: 0,95 mm |
29.8.2025 - Pátek
02:00
|
25,7°C
|
Vítr: 1.94m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 3,41 mm |
05:00
|
25,6°C
|
Vítr: 0.7m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
24,8°C
|
Vítr: 0.91m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
24,2°C
|
Vítr: 1.14m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
25,1°C
|
Vítr: 1.22m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
32,3°C
|
Vítr: 1.3m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
32,7°C
|
Vítr: 2.94m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
31,1°C
|
Vítr: 2.27m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
30.8.2025 - Sobota
02:00
|
26,2°C
|
Vítr: 0.45m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
25,2°C
|
Vítr: 0.95m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: 0,12 mm |
08:00
|
24,6°C
|
Vítr: 0.86m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 71% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Z Parque Cespédes je možné se vydat zpátky nahoru několika ulicemi – většina průvodců bude vehementně prosazovat Calle Heredia – prý je lemována množstvím stánků a kypí původním kubánským životem. My jsme ji však seznali jako poměrně nezajímavou, zanedbanou a špinavou (chcete-li navíc zažít skutečně tradiční uličky doporučujeme jednoznačně El Tivolí – viz dále). Neurčitý dojem nepomohou napravit ani vcelku nezajímavé Museo de Carnaval nebo Casa Natal de José María Heredia.Daleko zajímavější...
Číst celý článek