Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
3.11.2025 - Pondělí
13:00
|
|
26,6°C
|
| Vítr: 0.54m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 55% | |
| Oblačnost: 11% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
16:00
|
|
25,8°C
|
| Vítr: 3.14m/s | |
| Tlak: 1018hPa | |
| Vlhkost: 60% | |
| Oblačnost: 44% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
19:00
|
|
24,9°C
|
| Vítr: 4.94m/s | |
| Tlak: 1018hPa | |
| Vlhkost: 57% | |
| Oblačnost: 80% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
22:00
|
|
24,4°C
|
| Vítr: 2.79m/s | |
| Tlak: 1019hPa | |
| Vlhkost: 65% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
4.11.2025 - Úterý
01:00
|
|
24,6°C
|
| Vítr: 4.17m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 50% | |
| Oblačnost: 92% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
04:00
|
|
25,1°C
|
| Vítr: 3.12m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 51% | |
| Oblačnost: 88% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
07:00
|
|
25,7°C
|
| Vítr: 0.78m/s | |
| Tlak: 1017hPa | |
| Vlhkost: 48% | |
| Oblačnost: 55% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
10:00
|
|
27,0°C
|
| Vítr: 2.32m/s | |
| Tlak: 1016hPa | |
| Vlhkost: 47% | |
| Oblačnost: 18% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
13:00
|
|
26,6°C
|
| Vítr: 6.12m/s | |
| Tlak: 1015hPa | |
| Vlhkost: 53% | |
| Oblačnost: 53% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
16:00
|
|
25,6°C
|
| Vítr: 5.9m/s | |
| Tlak: 1015hPa | |
| Vlhkost: 61% | |
| Oblačnost: 80% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
19:00
|
|
25,0°C
|
| Vítr: 7.13m/s | |
| Tlak: 1015hPa | |
| Vlhkost: 68% | |
| Oblačnost: 79% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
22:00
|
|
25,0°C
|
| Vítr: 7.25m/s | |
| Tlak: 1014hPa | |
| Vlhkost: 67% | |
| Oblačnost: 92% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
5.11.2025 - Středa
01:00
|
|
24,6°C
|
| Vítr: 5.6m/s | |
| Tlak: 1015hPa | |
| Vlhkost: 66% | |
| Oblačnost: 82% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
04:00
|
|
24,7°C
|
| Vítr: 5.51m/s | |
| Tlak: 1014hPa | |
| Vlhkost: 60% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
07:00
|
|
25,5°C
|
| Vítr: 5.12m/s | |
| Tlak: 1014hPa | |
| Vlhkost: 53% | |
| Oblačnost: 100% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
10:00
|
|
25,9°C
|
| Vítr: 4.6m/s | |
| Tlak: 1014hPa | |
| Vlhkost: 53% | |
| Oblačnost: 99% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
13:00
|
|
26,1°C
|
| Vítr: 4.54m/s | |
| Tlak: 1013hPa | |
| Vlhkost: 55% | |
| Oblačnost: 77% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
16:00
|
|
25,7°C
|
| Vítr: 4.97m/s | |
| Tlak: 1012hPa | |
| Vlhkost: 62% | |
| Oblačnost: 70% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
19:00
|
|
25,4°C
|
| Vítr: 4.63m/s | |
| Tlak: 1012hPa | |
| Vlhkost: 66% | |
| Oblačnost: 67% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
22:00
|
|
26,2°C
|
| Vítr: 1.2m/s | |
| Tlak: 1011hPa | |
| Vlhkost: 52% | |
| Oblačnost: 10% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
6.11.2025 - Čtvrtek
01:00
|
|
26,1°C
|
| Vítr: 0.97m/s | |
| Tlak: 1011hPa | |
| Vlhkost: 46% | |
| Oblačnost: 9% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
04:00
|
|
25,7°C
|
| Vítr: 2.13m/s | |
| Tlak: 1011hPa | |
| Vlhkost: 45% | |
| Oblačnost: 6% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
07:00
|
|
26,1°C
|
| Vítr: 3.34m/s | |
| Tlak: 1011hPa | |
| Vlhkost: 48% | |
| Oblačnost: 7% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
10:00
|
|
25,5°C
|
| Vítr: 3.38m/s | |
| Tlak: 1012hPa | |
| Vlhkost: 58% | |
| Oblačnost: 51% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
13:00
|
|
25,5°C
|
| Vítr: 2.31m/s | |
| Tlak: 1011hPa | |
| Vlhkost: 60% | |
| Oblačnost: 76% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
16:00
|
|
25,1°C
|
| Vítr: 2.47m/s | |
| Tlak: 1011hPa | |
| Vlhkost: 61% | |
| Oblačnost: 65% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
19:00
|
|
24,5°C
|
| Vítr: 2.79m/s | |
| Tlak: 1012hPa | |
| Vlhkost: 69% | |
| Oblačnost: 51% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
22:00
|
|
23,8°C
|
| Vítr: 4.66m/s | |
| Tlak: 1012hPa | |
| Vlhkost: 77% | |
| Oblačnost: 4% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
7.11.2025 - Pátek
01:00
|
|
23,6°C
|
| Vítr: 3.37m/s | |
| Tlak: 1012hPa | |
| Vlhkost: 68% | |
| Oblačnost: 2% | |
| Srážky [3h]: beze srážek | |
Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článek