Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
17.6.2025 - Úterý
02:00
|
23,6°C
|
Vítr: 0.77m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 40% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
23,4°C
|
Vítr: 1.42m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 27% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
24,9°C
|
Vítr: 2.88m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 13% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,8°C
|
Vítr: 2.72m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
28,4°C
|
Vítr: 1.77m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
25,5°C
|
Vítr: 1.95m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
25,0°C
|
Vítr: 1.97m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
24,5°C
|
Vítr: 2.57m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
18.6.2025 - Středa
02:00
|
24,3°C
|
Vítr: 2.71m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
24,4°C
|
Vítr: 3.82m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
25,4°C
|
Vítr: 2.82m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,3°C
|
Vítr: 2.36m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
26,7°C
|
Vítr: 3.3m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
26,7°C
|
Vítr: 3m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,0°C
|
Vítr: 1.95m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
25,6°C
|
Vítr: 2.11m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
19.6.2025 - Čtvrtek
02:00
|
25,2°C
|
Vítr: 0.76m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
25,1°C
|
Vítr: 0.92m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
26,4°C
|
Vítr: 0.98m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
27,7°C
|
Vítr: 1.25m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
28,2°C
|
Vítr: 1.48m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 40% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,9°C
|
Vítr: 1.22m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 46% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,4°C
|
Vítr: 0.86m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
25,7°C
|
Vítr: 1.68m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 62% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20.6.2025 - Pátek
02:00
|
25,3°C
|
Vítr: 1.82m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
25,1°C
|
Vítr: 2.76m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
25,9°C
|
Vítr: 5.28m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 59% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,0°C
|
Vítr: 6.17m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
25,9°C
|
Vítr: 3.67m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
25,8°C
|
Vítr: 2.35m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článekNejnovější článek
Burgos aneb město, kde sídlili kastilští panovníci i frankistická vláda

Kam dále?
Reklama