Libanonská kuchyně pěti vůni - předpověď počasí v destinaci
26.8.2025 - Úterý
17:00
|
30,6°C
|
Vítr: 5.81m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 58% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
29,4°C
|
Vítr: 5.26m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
27,7°C
|
Vítr: 5.2m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
27.8.2025 - Středa
02:00
|
25,6°C
|
Vítr: 4.15m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,3°C
|
Vítr: 5.2m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
28,2°C
|
Vítr: 6.24m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
28,0°C
|
Vítr: 7.34m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,8°C
|
Vítr: 6.08m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,2°C
|
Vítr: 5.04m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,8°C
|
Vítr: 5.1m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,5°C
|
Vítr: 4.73m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
28.8.2025 - Čtvrtek
02:00
|
26,2°C
|
Vítr: 4.25m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,1°C
|
Vítr: 4.32m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
27,0°C
|
Vítr: 5.7m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
27,2°C
|
Vítr: 5.12m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
26,9°C
|
Vítr: 3.27m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 21% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
26,8°C
|
Vítr: 2.25m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: 30% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,3°C
|
Vítr: 2.4m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,0°C
|
Vítr: 1.66m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
29.8.2025 - Pátek
02:00
|
25,7°C
|
Vítr: 1.06m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
25,4°C
|
Vítr: 1.28m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
25,9°C
|
Vítr: 1.75m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,6°C
|
Vítr: 1.98m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
27,1°C
|
Vítr: 1.97m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,2°C
|
Vítr: 2.62m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,8°C
|
Vítr: 1.45m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 68% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
26,3°C
|
Vítr: 1.09m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 70% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
30.8.2025 - Sobota
02:00
|
26,0°C
|
Vítr: 1.57m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
25,8°C
|
Vítr: 1.06m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
26,3°C
|
Vítr: 1.27m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Libanonská kuchyně prý patří s tou francouzskou mezi nejvybranější kuchyně na světě. Ta libanonská je velmi podobná té arabské, proto může nám Evropanům připadat chuťově trochu fádní a možná až příliš nevýrazná, je totiž třeba jí opravdu „přijít na chuť“. Základ arabské kuchyně stejně jako libanonské tvoří často zelenina a různá zeleninová pyré z lilku, rajčat nebo cuket. Hlavními plodinami, které se v libanonské kuchyni používají, jsou luštěniny samozřejmě cizrna nebo bulgur. Potom i čočka,...
Číst celý článek