Gastronomické speciality Španělska - předpověď počasí v destinaci
26.8.2025 - Úterý
23:00
|
30,5°C
|
Vítr: 2.15m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
27.8.2025 - Středa
02:00
|
28,8°C
|
Vítr: 3.94m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
26,0°C
|
Vítr: 3.45m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: 45% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
22,6°C
|
Vítr: 2.93m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: 0,10 mm |
11:00
|
24,9°C
|
Vítr: 1.01m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: 16% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
31,7°C
|
Vítr: 5.53m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 25% | |
Oblačnost: 31% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
32,7°C
|
Vítr: 7.47m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 19% | |
Oblačnost: 71% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
31,6°C
|
Vítr: 5.86m/s | |
Tlak: 1005hPa | |
Vlhkost: 17% | |
Oblačnost: 85% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
27,5°C
|
Vítr: 6.22m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 20% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
28.8.2025 - Čtvrtek
02:00
|
24,5°C
|
Vítr: 3.06m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 27% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
21,7°C
|
Vítr: 3.58m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 35% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
19,7°C
|
Vítr: 2.27m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 44% | |
Oblačnost: 19% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
22,2°C
|
Vítr: 1.39m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
25,7°C
|
Vítr: 4.65m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 16% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,5°C
|
Vítr: 6.99m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 11% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
26,4°C
|
Vítr: 6.65m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 12% | |
Oblačnost: 14% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
24,0°C
|
Vítr: 5.93m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 17% | |
Oblačnost: 60% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
29.8.2025 - Pátek
02:00
|
21,1°C
|
Vítr: 6.27m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 27% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
19,1°C
|
Vítr: 2.51m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
17,9°C
|
Vítr: 1.95m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 78% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
20,5°C
|
Vítr: 0.71m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 32% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
24,8°C
|
Vítr: 2.94m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
27,8°C
|
Vítr: 3.38m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 21% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
27,8°C
|
Vítr: 4.17m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 20% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
25,6°C
|
Vítr: 2.88m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 23% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
30.8.2025 - Sobota
02:00
|
23,9°C
|
Vítr: 1.01m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 27% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
21,8°C
|
Vítr: 2.8m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
20,4°C
|
Vítr: 3.09m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 33% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
23,8°C
|
Vítr: 1.31m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 28% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
28,6°C
|
Vítr: 2.37m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 20% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Stejně jako Česká republika, Mexiko, Anglie a další země, i Španělsko má svá národní jídla a pochutiny. A podobně jako v jiných zemích i zde jsou některé speciality celonárodní, zatímco jiné pochází se specifických oblastí. Pojďme si naladit chuťové buňky! Hlavní jídla Španělska Jedním z nejznámějších španělských jídel jsou Patatas Bravas. Toto jídlo pochází přímo z Madridu, kde si ho i nechali patentovat. Jsou to brambory, rozkrájené na nepravidelné kusy tvaru trojúhelníků, následně...
Číst celý článek