Současnost ostrova Madeira - předpověď počasí v destinaci
26.8.2025 - Úterý
20:00
|
20,8°C
|
Vítr: 1.95m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
19,7°C
|
Vítr: 1.49m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 23% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
27.8.2025 - Středa
02:00
|
19,7°C
|
Vítr: 1.98m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 41% | |
Srážky [3h]: 0,45 mm |
05:00
|
18,2°C
|
Vítr: 2.3m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 97% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,84 mm |
08:00
|
20,3°C
|
Vítr: 2.3m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,35 mm |
11:00
|
18,2°C
|
Vítr: 2.4m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,18 mm |
14:00
|
20,7°C
|
Vítr: 1.82m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 72% | |
Oblačnost: 73% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,6°C
|
Vítr: 1.85m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: 0,13 mm |
20:00
|
19,7°C
|
Vítr: 2.16m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 61% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
13,8°C
|
Vítr: 2.34m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 3% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
28.8.2025 - Čtvrtek
02:00
|
14,2°C
|
Vítr: 2.27m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 13% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
13,4°C
|
Vítr: 1.56m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
14,0°C
|
Vítr: 1.34m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 39% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
20,4°C
|
Vítr: 1.17m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 57% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
24,0°C
|
Vítr: 0.98m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 61% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
23,8°C
|
Vítr: 0.95m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 61% | |
Oblačnost: 36% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
20,6°C
|
Vítr: 1.25m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 25% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
16,1°C
|
Vítr: 1.65m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 44% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
29.8.2025 - Pátek
02:00
|
16,6°C
|
Vítr: 2.04m/s | |
Tlak: 1024hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 60% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
17,2°C
|
Vítr: 2.04m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
17,2°C
|
Vítr: 1.74m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 0,10 mm |
11:00
|
18,7°C
|
Vítr: 1.8m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 69% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
23,4°C
|
Vítr: 0.75m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 43% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
21,6°C
|
Vítr: 0.9m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
19,8°C
|
Vítr: 1.38m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 6% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
15,6°C
|
Vítr: 2.25m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
30.8.2025 - Sobota
02:00
|
16,1°C
|
Vítr: 2.01m/s | |
Tlak: 1023hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 20% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
16,4°C
|
Vítr: 1.99m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 30% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
16,5°C
|
Vítr: 1.83m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 30% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
20,6°C
|
Vítr: 2.3m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 44% | |
Srážky [3h]: beze srážek |

Pro cestu na Madeiru budete potřebovat jen občanský průkaz (a samozřejmě letenku, jinak než letecky byste se na tento malebný ostrov jen horko těžko dostávali), Česká republika i Portugalsko, pod nějž Madeira i přes určitou míru autonomie politicky spadá, jsou členové Evropské unie. Na Madeiře žije čtvrt milionu stálých obyvatel, ostrov prosperuje i díky tamním bohatým imigrantům. Dalšími předpoklady místního rozvoje jsou i velké investice z kasy Evropské unie, tamní „jarní“ klima, čistá...
Číst celý článek