Parma se stopami historie a nejslavnějšího italského sýru parmezán - předpověď počasí v destinaci
29.4.2024 - Pondělí
05:00
|
12,6°C
|
Vítr: 1.68m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 68% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
13,0°C
|
Vítr: 0.98m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 65% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
16,4°C
|
Vítr: 1.21m/s | |
Tlak: 1022hPa | |
Vlhkost: 79% | |
Oblačnost: 71% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
19,7°C
|
Vítr: 2.13m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
20,9°C
|
Vítr: 2.48m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 34% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
16,9°C
|
Vítr: 1.83m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 56% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
14,0°C
|
Vítr: 1.79m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 25% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
30.4.2024 - Úterý
02:00
|
12,7°C
|
Vítr: 1.36m/s | |
Tlak: 1021hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 17% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
11,5°C
|
Vítr: 1.53m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 2% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
14,1°C
|
Vítr: 0.91m/s | |
Tlak: 1020hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
18,6°C
|
Vítr: 1.23m/s | |
Tlak: 1019hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 64% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
21,1°C
|
Vítr: 2.35m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 82% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
21,9°C
|
Vítr: 2.67m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 57% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
17,9°C
|
Vítr: 1.38m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 56% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
14,6°C
|
Vítr: 0.81m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
1.5.2024 - Středa
02:00
|
13,3°C
|
Vítr: 0.4m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
13,0°C
|
Vítr: 0.79m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 81% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
13,8°C
|
Vítr: 1.32m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 82% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
14,7°C
|
Vítr: 3.21m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,69 mm |
14:00
|
16,4°C
|
Vítr: 4m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,23 mm |
17:00
|
17,8°C
|
Vítr: 5.11m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 3,21 mm |
20:00
|
15,0°C
|
Vítr: 3.63m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 2,76 mm |
23:00
|
14,0°C
|
Vítr: 2.74m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,26 mm |
2.5.2024 - Čtvrtek
02:00
|
13,7°C
|
Vítr: 2.85m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 4,41 mm |
05:00
|
13,5°C
|
Vítr: 1.14m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 4,75 mm |
08:00
|
13,4°C
|
Vítr: 1.51m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,84 mm |
11:00
|
14,1°C
|
Vítr: 2.46m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,25 mm |
14:00
|
18,0°C
|
Vítr: 3.74m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 93% | |
Srážky [3h]: 0,41 mm |
17:00
|
16,5°C
|
Vítr: 3.66m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 64% | |
Oblačnost: 68% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Většinu lidí, pokud se řekne Parma, tak napadne obvykle parmská šunka (prosciutto crudo di Parma) a parmezán, jeden z nejslavnějších sýrů Itálie. Právě zde se tento sýr, originálním názvem Parmiggiano Reggiano, zrodil. Toto město v provincii Emilia-Romagna však skýtá mnohem více než tento sýr. Leží mezi velkoměsty Bologna a Milán, avšak Parma s přibližně 180000 obyvateli není žádným malým městečkem. Fotbaloví fanoušci ví, že je město domovem slavného klubu FC Parma. Fotbal je v Itálii velmi...
Číst celý článekNejnovější článek
Jedete na hory? Připravte se na cestu s pneu Continental WinterContact TS 870
Kam dále?
Reklama