Štěpa ze světa 72 – Ukarumpa – Goroka – Port Moresby (Papua New Guinea) - předpověď počasí v destinaci
2.5.2025 - Pátek
05:00
|
30,8°C
|
Vítr: 1.93m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 40% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
30,0°C
|
Vítr: 2.77m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 58% | |
Srážky [3h]: 0,86 mm |
11:00
|
27,1°C
|
Vítr: 6.12m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 76% | |
Srážky [3h]: 15,52 mm |
14:00
|
24,8°C
|
Vítr: 3.57m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 15,86 mm |
17:00
|
25,3°C
|
Vítr: 0.64m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
24,7°C
|
Vítr: 2.5m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
24,5°C
|
Vítr: 1.96m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
3.5.2025 - Sobota
02:00
|
27,2°C
|
Vítr: 2.99m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
28,1°C
|
Vítr: 2.43m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
27,8°C
|
Vítr: 2.14m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,2°C
|
Vítr: 3.1m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,25 mm |
14:00
|
26,0°C
|
Vítr: 2.86m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
25,3°C
|
Vítr: 2.15m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 86% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
24,5°C
|
Vítr: 1.63m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 74% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
24,5°C
|
Vítr: 2.22m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
4.5.2025 - Neděle
02:00
|
28,1°C
|
Vítr: 1.33m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 76% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
28,8°C
|
Vítr: 2.8m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 59% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
28,1°C
|
Vítr: 2.97m/s | |
Tlak: 1006hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
26,7°C
|
Vítr: 3.38m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,35 mm |
14:00
|
26,1°C
|
Vítr: 2.21m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
25,0°C
|
Vítr: 1.52m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 81% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
24,9°C
|
Vítr: 0.58m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 90% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
25,0°C
|
Vítr: 1.12m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
5.5.2025 - Pondělí
02:00
|
27,9°C
|
Vítr: 1.4m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
27,9°C
|
Vítr: 2.08m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 80% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
28,1°C
|
Vítr: 1.91m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 77% | |
Oblačnost: 68% | |
Srážky [3h]: 0,48 mm |
11:00
|
26,6°C
|
Vítr: 3.69m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 57% | |
Srážky [3h]: 1,47 mm |
14:00
|
25,6°C
|
Vítr: 2.85m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 88% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: 1,02 mm |
17:00
|
24,8°C
|
Vítr: 1.59m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,70 mm |
20:00
|
24,1°C
|
Vítr: 2.05m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,79 mm |

Pred snidani prichazi Ivo dat rozhovor na rozloucenou. Vcera jsem ho nezastihl, jelikoz byl pripojenej na intrernetu a pak uz byla party na rozloucenou. Udelali jsme si prochazku po Ukarumpe a diskutovali o NZ a o priznani vysokolskeho titulu. Je fajn si pokecat zas v cestine. Musim vsak spechat, jelikoz chci mit rezervu v Goroce na prvni let. Stiham jeste rodinku tesne pred snidani, vsici jsou uz obleceni do kostela. Futruji do sebe jogurt s bananama a pak jeste ceske kolace, ktere vcera...
Číst celý článek