Štěpa ze světa 39 – Mt. Bromo cesta do Bondowasi (Indonésie) - předpověď počasí v destinaci
26.8.2025 - Úterý
20:00
|
9,5°C
|
Vítr: 1.64m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 31% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
9,2°C
|
Vítr: 1.29m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 76% | |
Oblačnost: 33% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
27.8.2025 - Středa
02:00
|
12,2°C
|
Vítr: 1.21m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 63% | |
Oblačnost: 46% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
18,8°C
|
Vítr: 0.73m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
18,5°C
|
Vítr: 0.66m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 76% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
13,6°C
|
Vítr: 1.06m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,95 mm |
14:00
|
11,1°C
|
Vítr: 1.58m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,31 mm |
17:00
|
11,0°C
|
Vítr: 1.53m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: 0,42 mm |
20:00
|
11,1°C
|
Vítr: 1.26m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 1,95 mm |
23:00
|
11,3°C
|
Vítr: 1.26m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,32 mm |
28.8.2025 - Čtvrtek
02:00
|
12,1°C
|
Vítr: 1.12m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 1,01 mm |
05:00
|
13,7°C
|
Vítr: 0.63m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 86% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,55 mm |
08:00
|
13,0°C
|
Vítr: 1.1m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 90% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 2,60 mm |
11:00
|
11,9°C
|
Vítr: 1.45m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,13 mm |
14:00
|
10,9°C
|
Vítr: 1.48m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: 0,48 mm |
17:00
|
10,6°C
|
Vítr: 1.1m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
10,7°C
|
Vítr: 1.26m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
10,0°C
|
Vítr: 0.94m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 96% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
29.8.2025 - Pátek
02:00
|
11,7°C
|
Vítr: 0.66m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 87% | |
Oblačnost: 95% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
15,4°C
|
Vítr: 0.2m/s | |
Tlak: 1016hPa | |
Vlhkost: 73% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: 0,17 mm |
08:00
|
14,2°C
|
Vítr: 0.29m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 0,72 mm |
11:00
|
12,2°C
|
Vítr: 1.02m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,95 mm |
14:00
|
11,1°C
|
Vítr: 1.54m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,55 mm |
17:00
|
11,0°C
|
Vítr: 1.29m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,70 mm |
20:00
|
10,6°C
|
Vítr: 1.04m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 96% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,44 mm |
23:00
|
10,0°C
|
Vítr: 1.21m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
30.8.2025 - Sobota
02:00
|
12,3°C
|
Vítr: 0.89m/s | |
Tlak: 1017hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
17,0°C
|
Vítr: 0.11m/s | |
Tlak: 1015hPa | |
Vlhkost: 69% | |
Oblačnost: 78% | |
Srážky [3h]: 0,22 mm |
08:00
|
14,1°C
|
Vítr: 0.83m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 84% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: 0,81 mm |
11:00
|
13,0°C
|
Vítr: 0.81m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,18 mm |

Budim se uz cvrthodiny pred treti, rychle se oblikam a vyrazim do nehostineho pocasi. Klepu na tu nasi particku na coz vykoukne Stepan s Lenkou, ze si radeji pospi nez se trmacet v takovem pocasi. Hmm, takze samotnemu se mi nechce a tak jdu take spat. Rano uz zase prvni stepuji venku, ale ti spaci porad chrni. Davam si proto snidani a dopisuji si kontakty. Vcera jsem se rozhodl, ze dnes pojedu na sopku Ijen na jihu Javy kde jsou take kavove a kakaove farmy.Prvni do restaurace dorazi Lenka a...
Číst celý článek