Baskicko jako autonomní španělský region - předpověď počasí v destinaci
1.5.2025 - Čtvrtek
20:00
|
22,7°C
|
Vítr: 0.35m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 60% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
19,8°C
|
Vítr: 1.79m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 74% | |
Oblačnost: 53% | |
Srážky [3h]: 0,12 mm |
2.5.2025 - Pátek
02:00
|
16,5°C
|
Vítr: 2.89m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 75% | |
Oblačnost: 37% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
13,8°C
|
Vítr: 2.82m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 71% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
14,1°C
|
Vítr: 2.34m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 66% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
17,0°C
|
Vítr: 3.06m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 67% | |
Oblačnost: 99% | |
Srážky [3h]: 0,16 mm |
14:00
|
20,4°C
|
Vítr: 5.32m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 60% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,11 mm |
17:00
|
18,2°C
|
Vítr: 1.79m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 83% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,53 mm |
20:00
|
17,1°C
|
Vítr: 3.31m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 89% | |
Oblačnost: 94% | |
Srážky [3h]: 9,02 mm |
23:00
|
14,0°C
|
Vítr: 2.49m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 9% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
3.5.2025 - Sobota
02:00
|
13,2°C
|
Vítr: 2.37m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 7% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
12,0°C
|
Vítr: 2.34m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 1% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
12,2°C
|
Vítr: 2.44m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
20,8°C
|
Vítr: 2.52m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 50% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
23,7°C
|
Vítr: 3.2m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
24,9°C
|
Vítr: 0.94m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 34% | |
Oblačnost: 10% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
18,7°C
|
Vítr: 1.36m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 65% | |
Oblačnost: 24% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
12,5°C
|
Vítr: 1.63m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 67% | |
Srážky [3h]: 0,42 mm |
4.5.2025 - Neděle
02:00
|
12,0°C
|
Vítr: 2.12m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 92% | |
Oblačnost: 63% | |
Srážky [3h]: 0,10 mm |
05:00
|
10,8°C
|
Vítr: 2.32m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 93% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: 0,16 mm |
08:00
|
11,9°C
|
Vítr: 2.16m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 95% | |
Oblačnost: 78% | |
Srážky [3h]: 0,94 mm |
11:00
|
13,1°C
|
Vítr: 2.09m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 94% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,14 mm |
14:00
|
14,7°C
|
Vítr: 1.33m/s | |
Tlak: 1011hPa | |
Vlhkost: 85% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 3,43 mm |
17:00
|
17,2°C
|
Vítr: 2.36m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 78% | |
Oblačnost: 98% | |
Srážky [3h]: 1,53 mm |
20:00
|
14,1°C
|
Vítr: 1.65m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 91% | |
Oblačnost: 97% | |
Srážky [3h]: 2,00 mm |
23:00
|
10,6°C
|
Vítr: 0.5m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 62% | |
Srážky [3h]: 0,25 mm |
5.5.2025 - Pondělí
02:00
|
11,6°C
|
Vítr: 0.59m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 98% | |
Oblačnost: 79% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
11,6°C
|
Vítr: 0.56m/s | |
Tlak: 1012hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 0,55 mm |
08:00
|
11,4°C
|
Vítr: 1.29m/s | |
Tlak: 1013hPa | |
Vlhkost: 100% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,48 mm |
11:00
|
10,9°C
|
Vítr: 1.44m/s | |
Tlak: 1014hPa | |
Vlhkost: 99% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: 1,50 mm |

Když se řekne Baskicko, jako první nám bohužel přijdou na mysl tři písmena označující nechvalně známou teroristickou skupinu, která usiluje o odtržení Baskicka od Španělska, ETA. Kdo však Baskicko navštívil, ví, že se jedná o hospodářsky vyspělý region mnoha tváří, který má hodně co nabídnout. Krásné hory, pláže, kulturní památky a vynikající kuchyni, jejíž speciality si nejlépe vychutnáte ve spojení s výborným červeným vínem místní výroby. Zvláštnosti regionu Baskicko patří mezi průmyslově...
Číst celý článek