Gastronomické speciality Španělska - předpověď počasí v destinaci
14.5.2024 - Úterý
23:00
|
14,4°C
|
Vítr: 5.93m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 47% | |
Oblačnost: 83% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
15.5.2024 - Středa
02:00
|
13,2°C
|
Vítr: 5.51m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
10,9°C
|
Vítr: 4.07m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 49% | |
Oblačnost: 92% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
9,7°C
|
Vítr: 4.19m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 48% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
13,0°C
|
Vítr: 4.66m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 5% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
16,1°C
|
Vítr: 5.84m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 28% | |
Oblačnost: 4% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
17,2°C
|
Vítr: 4.25m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 73% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
15,7°C
|
Vítr: 2.5m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 35% | |
Oblačnost: 90% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
14,6°C
|
Vítr: 4.22m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 41% | |
Oblačnost: 100% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
16.5.2024 - Čtvrtek
02:00
|
12,6°C
|
Vítr: 1.53m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 49% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
11,2°C
|
Vítr: 0.63m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 56% | |
Oblačnost: 77% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
10,8°C
|
Vítr: 1.64m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 51% | |
Oblačnost: 88% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
13,7°C
|
Vítr: 3.77m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 36% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
17,3°C
|
Vítr: 4.97m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17:00
|
18,7°C
|
Vítr: 6.28m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 29% | |
Oblačnost: 54% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
18,1°C
|
Vítr: 5.75m/s | |
Tlak: 1007hPa | |
Vlhkost: 32% | |
Oblačnost: 73% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
15,8°C
|
Vítr: 3.78m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 37% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
17.5.2024 - Pátek
02:00
|
13,7°C
|
Vítr: 1.03m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: 48% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
11,7°C
|
Vítr: 0.99m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 52% | |
Oblačnost: 11% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
10,8°C
|
Vítr: 0.96m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 55% | |
Oblačnost: 8% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
15,4°C
|
Vítr: 1.9m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 43% | |
Oblačnost: 15% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
18,3°C
|
Vítr: 4.71m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 38% | |
Oblačnost: 33% | |
Srážky [3h]: 0,10 mm |
17:00
|
19,7°C
|
Vítr: 4.13m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: 73% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
20:00
|
19,3°C
|
Vítr: 5.33m/s | |
Tlak: 1008hPa | |
Vlhkost: 30% | |
Oblačnost: 69% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
23:00
|
16,8°C
|
Vítr: 2.18m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
18.5.2024 - Sobota
02:00
|
15,0°C
|
Vítr: 0.31m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 48% | |
Oblačnost: 70% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
05:00
|
13,0°C
|
Vítr: 1m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: bez mraků | |
Srážky [3h]: beze srážek |
08:00
|
13,2°C
|
Vítr: 1.6m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 54% | |
Oblačnost: 12% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
11:00
|
17,5°C
|
Vítr: 0.91m/s | |
Tlak: 1010hPa | |
Vlhkost: 39% | |
Oblačnost: 69% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
14:00
|
20,8°C
|
Vítr: 4.33m/s | |
Tlak: 1009hPa | |
Vlhkost: 26% | |
Oblačnost: 51% | |
Srážky [3h]: beze srážek |
Stejně jako Česká republika, Mexiko, Anglie a další země, i Španělsko má svá národní jídla a pochutiny. A podobně jako v jiných zemích i zde jsou některé speciality celonárodní, zatímco jiné pochází se specifických oblastí. Pojďme si naladit chuťové buňky! Hlavní jídla Španělska Jedním z nejznámějších španělských jídel jsou Patatas Bravas. Toto jídlo pochází přímo z Madridu, kde si ho i nechali patentovat. Jsou to brambory, rozkrájené na nepravidelné kusy tvaru trojúhelníků, následně...
Číst celý článek