Kanárské ostrovy - panoramatický kalendář 2015

Kanárské ostrovy (Španělsko)
Kanárské ostrovy (Španělsko)

Motto: Odrazují vás zprofanované „Kanáry“ přelidněnými turistickými středisky a plážemi? Vyražte do hor, jsou divoké, krásné a pestré, sopky nezapomenutelné, a moře… nekonečně modré… posuďte na fotografiích…

S Pepou Středou jste již měli možnost se setkat na našich stránkách několikrát. Stejně jako v předchozích letech, tak i letos vydává Pepa nový panoramatický kalendář, který vás tentokrát zavede na Kanárské ostrovy. S vydáním kalendáře je spojená i autorská výstava, která startuje 1.10. vernisáží v 18h v pasáži Černá růže v Praze 1.

Kanárské ostrovy (Španělsko)

Kalendář: Obsah: 15(!) unikátních panoramatických fotografií krajiny (pořízených speciálním aparátem Noblex PRO6/150 s rotujícím objektivem). Grafika představuje jako protipól panoramat detaily struktur písků a sopečných povrchů a osvěžuje je kresbami obyvatel moří (od Ivana Orla) / Velikost: 610 x 255 mm zavřený, 610 x 510 mm rozevřený na zdi / Papír: křída 200g/m2 lesk a UV lak… / Vazba: kroužková a 2 dírky na pověšení / Podložka z kartónu přesahující o 40 mm – prostor pro logo či reklamu Vaší firmy … / Cena: viz ceník na Webu.

V případě zájmu zodpovím dotazy mejlem, telefonicky či osobně:

Pepa S t ř e d a
mobil: 724 074005
www.pepastreda.cz
skype: pepastreda

Kanárské ostrovy (Španělsko)
Booking.com